NYHETER

Kygybladet önskar alla en skön sommar! Kolla Adas sommarspellista här. Nya recensioner, ny poddepisod och nya sommartips ute nu!

soliga hälsningar, kygybladets redaktion
PODD

EBBA SJÖSTEDT OCH LINA KARNELL
publicerad 12.5.2020, senast uppdaterad 28.5.2020

Avsnittsnamn: Andra dilemmat

Avsnittsinformation

Den andra episoden är en uppföljning till den första episoden. Vi fortsätter på Corona-spåret och funderar om det kommer bli en andra våg av viruset. Vi fortsätter reflektera kring skolornas öppning och hur stor och viktig roll lärarna egentligen har. Till sist delar vi med oss våra bästa sommaraktiviteter. Ha en skön sommar!

arkiv

Första dilemmat: I första avsnittet diskuterar, reflekterar och analyserar vi de mest aktuella som hänt i nyhetsvärlden under vecka 17.


VÅRA BÄSTA SOMMARTIPS

WENDY PALM & SELMA BAIROU
publicerat 28.5.2020

Tanken på att vi fortfarande ska hålla koll på den sociala distanseringen under sommarlovet kan verka konstigt. De flesta av oss hade färdigt planerade resor, men som på grund av coronaviruset inhiberats. Tanken av att viruset fortfarande finns kommer att stoppa flera av oss från att träffa människor och från att spendera tid i stora folkmängder. Eftersom våra planer förstörts på grund av viruset har många av oss inget att göra, men det betyder inte att man måste vara inomhus utan något att syssla med överhuvudtaget.

Därför har vi valt att göra en tipsruta för er som fortfarande vill kunna göra saker fastän man måste ta den sociala distanseringen i beaktande.

I den här tipsrutan finns det allt från hälsotips till tips om olika aktiviteter, som kan få dig att känna dig både bra och produktiv.


REPORTAGE

ELLA TÖRN
publicerat 12.5.2020


IDROTT

JASMIN IKONEN
publicerad 12.5.2020

På grund av omständigheterna angående corona epidemin, är det bättre att träna utomhus eller hemma. Enligt rekommendationerna är det bättre att undvika att gå till gymmen för att inte bli nedsmittad. Därför har idrottsredaktionen gjort en träning som passar alla, kan utföras både utom- och inomhus.

REPORTAGE

WENDY PALM & SELMA BAIROU
publicerat 12.5.2020


RECENSIONER – FILM OCH SERIER

ADA LEISLAHTI OCH RONJA PORTAANKORVA
publicerad 12.5.2020, senast uppdaterad 28.5.2020

Ronjas och Adas recensioner är räddningen på din hemmakarantän!
NYA RECENSIONER PUBLICERADE NU.

FÖLJ MED! NYTT INNEHÅLL LÄGGS UT FORTLÖPANDE!


Studieglädjen startar från Kygy.

Kygy-studerande