Speciallärare

Hej, jag heter Ulrika Ekstam och är speciallärare i Kyrkslätts gymnasium. Har du funderingar kring dina studier? Upplever du att du har inlärningssvårigheter? Tryter motivationen?, Känner du stress med dina studier? Har du svårt att komma igång med en uppgift eller att slutföra den? Har du varit sjuk en längre tid? Behöver du någon som hjälper dig att strukturera din studier eller går studierna bara inte som planerat? Då kan du ta kontakt med mig. Till specialläraren kan man vända sig med alla typer av funderingar och problem som gäller studier och skolgång, både stora och små.

Som speciallärare jobbar jag med studerande både individuellt och i grupp och fungerar även som kompanjonlärare (extra lärare) i klassen vid behov. Har du en håltimme och skulle vilja jobba med skolarbetet, men upplever att det är svårt att fokusera på uppgiften i korridoren eller läsesalen? Titta in i mitt rum så får du i lugn och ro fokusera på studierna. Jag finns i skolan varje dag, oftast i mitt rum i övre våningen, det är bara att knacka på. 

Jag gör även tester i början av gymnasiestudierna för att kartlägga studerandes läsförståelse och vid behov görs uppföljande tester och  ansökningar om specialarrangemang för studentexamen. Om du har ett ärende som kräver längre tid kan det vara bra att höra av sig på förhand, lättast via Wilma eller Whatsapp (040 126 9887), så kommer vi överens om en tid.

Hoppas vi ses!

Speciallärare Ulrika

Dörrarna är alltid öppna.

Kygy-studerande

Så får du tag på mig:

Jag är vanligen på plats varje dag från 8 till 15:45. Kliv gärna på!

Min e-post är ulrika.ekstam@kirkkonummi.fi eller ulrika.ekstam@edu.kirkkonummi.fi.

Du kan också ringa, mitt telefonnummer är 040 – 126 98 87.