Möt våra tutorer!

I Kyrkslätts gymnasium är vi måna om att alla trivs. Det är viktigt att våra nya ettor hittar sin plats i gemenskapen och får handledning i gymnasiestudierna.

 Våra tutorer jobbar målmedvetet med ettorna men är också skolans ambassadörer på utbildningsmässor, föräldramöten mm. 

Tutoruppdraget är ett mångfacetterat hedersuppdrag som ger våra andra års studerande en möjlighet att lära känna både sig själv och andra.

Casper Kangas

Jag heter Casper Kangas och är 17 år gammal. Bor och har alltid bott här i Kyrkslätt och har trivts bra. Min hobby just nu är bara friidrott.

 Kyrkslätts gymnasium tycker jag är en väldigt bra skola! Eftersom skolan är liten är gemenskapen bra, alla känner varandra och ingen blir utanför! Dessutom är lärarna roliga och snälla vilket gör skolgången ännu bättre.

Ciia Kanninen

Jag heter Ciia Kanninen. Jag fyllde 17 år i mars och bor i Kyrkslätt, inte långt från skolan. Jag spelar handis i KyIf A-flickor. Kygy är en liten skola med bra gemenskap mellan oss studerande men också mellan lärarna.

Varendaste ett uppdrag vi har varit med i har varit roligt och känts viktigt.

Tutor från läsåret 2019-2020

Elias Pöntinen

Jag heter Elias Pöntinen, går på företagarlinjen i Kygy. Jag är 16 år gammal och bor i Smedsby, Esbo. Jag har inga organiserade hobbyn mera men sport är ju riktigt kul. Kygy är paradiset, kan inte säga mycket mera.

Isabella Holmqvist

Jag heter Isabella Holmqvist, kallas för Ibel och är 17 år gammal. Jag har tyckt att Kygy varit riktigt bra. Ifall ni behöver hjälp med något så hjälper jag er gärna. Hoppas att ni kommer att ha det bra här hos oss!

Max Nyström

Jag heter Max Nyström, 17 år gammal och har bott i Kyrkslätt hela mitt liv. Jag gillar att träna, vara ute och lära känna nya människor. Jag tycker om samhällslära och engelska.

Det var ärligt talat en av de bästa saker jag har valt att göra under min gymnasietid

Tutor från läsåret 2019-2020

Nea Lindell

Jag heter Nea Lindell, är 17 år gammal och bor i Esbo Jag har inga hobbyn men tycker om att gymma ibland. Jag har gått i skola i Esbo hela mitt liv men kom till Kygy hösten 2019. Jag är supernöjd att vara här på grund att vi har en jättebra gemenskap med både lärare och studerande. Du får alltid hjälp om du har svårt med något.

Otto Martonen

Moi! Jag heter Otto Martonen och är 17 år gammal. Jag gick högstadiet i Grani. Jag har spelat korgboll i 8-9 år men nuförtiden gillar jag mer att gymma. Mitt första år i Kygy var jättebra tack vare den positiva klassandan och den studieglädje vi alla har.

Sasha Gallen

Moi! Jag heter Sasha Gallen, är 16 år gammal och bor i Kylmälä. På fritiden spelar jag aktivt innebandy och gillar att vara ute med min hund.

Kygy är en helt kunglig plats där de flesta kommer överens med varandra och alla är välkomna. Studieglädje!

Tutoråret har gjort mig mera öppen som person och fått mig att inse att människor är verkligen väldigt olika.

Tutor från år 2019-2020

Venla Torsner

Hej, jag heter Venla Torsner och bor i Kyrkslätt. Jag är 17 år och spenderar min fritid med mina vänner och på stallet. Det bästa med vår skola är den goda stämningen. Det kommer att bli roligt att lära känna er!

Carin Lemström

Hejhallå! Jag heter Carin Lemström och jag är 17 år gammal. Jag bor i den lilla byn Evitskog. På min fritid har jag för det mesta fullt upp med handboll men jag gillar också att umgås med vänner och familj. Jag har två egyptiska katter och jag älskar ananas. Skolan är allmänt najs och superkul. Jag ser fram emot att träffa er och bli bekant. Ha det bra!