Att vara eller inte vara…
student från Kyrkslätt gymnasium!

Grattis till valet av gymnasium! Du har fattat ett klokt beslut. Dina gymnasiestudier ger dig en god grund för fortsatta studier eftersom studierna är väldigt mångsidiga och allmänbildande. Våra arbetsmetoder ger dig färdigheter, som kommer att vara till stor hjälp under och efter gymnasiet.

Du kommer att märka att gymnasiestudier skiljer sig en del från dina studier i grundskolan. Framför allt kommer du att uppskatta friheten, och de ökade valmöjligheterna. Med den här friheten kommer också en hel del ansvar, vilket hjälper dig att växa och mogna under din gymnasietid. Vi är med dig hela vägen!

Fick du en studieplats hos oss?

Jamen grattis, det ska bli roligt att få arbeta med dig. Kom ihåg att bekräfta din studieplats elektroniskt i Studieinfo!

Du är naturligtvis också varmt välkommen till oss för att ta emot din plats. Vi har öppet hus följande tidpunkter:

Tors 17.6.         kl 12-18
Fre 18.6.           kl 9-13

Om du inte ännu gjort dina preliminära val (eller om du vill justera dem en smula) skulle det vara extra bra om du kunde sticka in dig. Vi är många som väntar ivrigt på dig – rektor, studiehandledare, skolsekreterare och tutorer.

Välkommen!

Din första verktygslåda

Det är mycket att hålla reda på då du ska välja vart du vill fortsätta efter grundskolan. Vi hoppas att du ska ha nytta av de här länkarna. Ta gärna kontakt om det är något du undrar över. Vi hjälper så gärna!

Studieguide

Då du börjar dina studier hos oss kommer du varje år att få en personlig kalender, som innehåller en massa praktisk info om läsåret och studier hos oss. Läs årets guide här!