Använd vår kalender!

Det händer mycket i vår skola och vi tycker det är viktigt att det är lätt för dig att hålla reda på allt. Vår digitala kalender ska hjälpa dig med det här. Då du prenumererar på den har du alltid tillgång till aktuella händelser i vår skola.

Prenumerera på kalendern i alla dina digitala grunkor (telefon, platta, din dator…) så har du full koll, oberoende av var du rör dig.

Din arbetsmiljö

Kalendern är gjord med Google Calendar. Den fungerar ändå i nästan alla kalendrar, oberoende av om du använder Windows, Mac, Android eller iOs. Lättast tar du den i bruk om du också använder Google Calendar. Här får du lite tips på hur du kan ta den i bruk på andra plattformer.

Kalendern

Försök först klicka på ikonen i kalenderns nedre högra hörn. Kanske det fixar sig direkt på så sätt!

Länken

Den här länken borde också hjälpa.

Det är mycket möjligt att du lyckas ta i bruk vår kalender bara genom att trycka på knappen – framför allt om du använde Googles kalender. Om det går så lyckligt kan du sluta läsa här.

Använder du iPhone?

Om du använder kalendern som kommer med din iPhone kan du fortsätta enligt följande bildserie. Men först ska du kopiera den här länken.

https://calendar.google.com/calendar/ical/c_d7daf6b22cba43325ab94f274982ccc02c5d66e72b4362d8503d20b7468b44ed%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Fixade det sig inte?

Beklagligt. Men det ska nog gå. Be om hjälp av en IT-kunnig kompis eller av Luppe. Han grejar det!