Möt våra tutorer!

I Kyrkslätts gymnasium är vi måna om att alla trivs. Det är viktigt att våra nya ettor hittar sin plats i gemenskapen och får handledning i gymnasiestudierna.

Våra tutorer jobbar målmedvetet med ettorna men är också skolans ambassadörer på utbildningsmässor, föräldramöten mm. 

Tutoruppdraget är ett mångfacetterat hedersuppdrag som ger våra andra års studerande en möjlighet att lära känna både sig själv och andra.

Emelie Dahlberg

Hejsan! Jag heter Emelie Dahlberg och är 16 år gammal men fyller 17 lite efter ni kommit till Kygy. Jag kommer från Grani och gick hela högstadiet i Hagelstam men på  lågstadiet gick jag i Bemböle och Lagstad.😅 På fritiden tycker jag om att vara med vänner och spela handboll. 

Vi här i Kygy har den bästa gemenskapen både med eleverna och lärarna, jag har fått en massa nya vänner och trivs superbra och jag kan  garantera att du också kommer att göra det! Välkommen till Kygy!🤩

Linn Gullans

Hej! Jag heter Linn och är 16 år gammal. Jag bor i Kyrkslätt och har gått hela grundskolan i Winellska skolan. På fritiden tycker jag om att umgås med mina vänner och jag älskar att resa!

Här i Kygy har vi en underbar gemenskap bland både studerande och lärare. Vårt gymnasium är en skola med trevliga människor och jag hoppas att ni kommer trivas här!

Varendaste ett uppdrag vi har varit med i har varit roligt och känts viktigt.

Tutor från läsåret 2019-2020

Emma Holmberg

Hej, jag heter Emma Holmberg och är 16 år gammal. Jag har bott i Kyrkslätt hela mitt liv och har gått i Winellska skolan från årskurs 5-9, innan det gick jag i Karuby skolan. På fritiden är jag mest på stallet men också ibland med familj och vänner. 

Jag tycker att Kygy är ett bra val för att den är tillräckligt liten så att alla känner varandra väl som ökar gemenskapen och att man känner sig trygg. Jag är säker att också ni kommer att trivas bra här i Kygy!

Toni Konsin

Hallo! Jag heter Toni, jag är 17 år gammal. Jag bor i Kyrkslätt nära Kantvik. Jag har gått grundskolan i Winellska. På fritiden brukar jag spela fotboll och vad med vänner.

Hoppas du trivs i Kygy lika bra som jag!

oplus_33

Frida Leislahti

Hejsan, jag heter Frida och är 16 år gammal men fyller 17 under sommaren. Jag har vuxit upp i Kyrkslätt och gått i Winellska skolan hela grundskolan. På fritiden spelar jag handboll och försöker vara ute mycket, kompisar och familj är också väldigt viktiga för mig så jag försöker alltid hitta tid till dem. 

Jag har trivts jättebra här i KyGy, bland annat eftersom här finns bra och trevliga elever och lärare. Här hittar man nya vänner lätt eftersom gemenskapen är bra.

Det var ärligt talat en av de bästa saker jag har valt att göra under min gymnasietid

Tutor från läsåret 2019-2020

Robin Paalosmaa

Morjens, jag heter Robin och jag är 16 år gammal. Jag bor i Evitskog city, alltså bästa byn i Kyrkslätt. Jag har gått lågstadiet i Sjökulla och högstadiet i Winellska. På fritiden brukar jag spela ishockey och chilla med vänner. 

Välkommen hit till Kygy, jag vet att ni kommer att trivas här eftersom vi har den bästa gemenskapen och bästa stämningen. 😎

Anton Riska

Moro!

Jag heter Anton Riska men de flesta kallar mig bara för Riska. Jag är 17 år gammal och bor i Bobäck, Kyrkslätt. Jag gick åk 7-9 i Winellska skolan och lågstadiet gick jag i Bobäck skola. 

På fritiden går jag på gymmet och är med mina kompisar. Jag har varit väldigt nöjd med mitt första år i Kygy och jag tror att du också kommer vara det. 

Jag ser emot att träffa er som ska börja här i Kygy efter sommaren!

Tutoråret har gjort mig mera öppen som person och fått mig att inse att människor är verkligen väldigt olika.

Tutor från läsåret 2019-2020

Charlotta Wikman

Hej! Jag heter Charlotta och ni kan gärna kalla mig för Lotta. Jag är 16 år gammal och har gått i Winellska skolan från åk 1-9. Jag bor i Kyrkslätt centrum. På fritiden dansar jag och spenderar tid med mina vänner. Gemenskapen och stämningen i Kygy är väldigt bra och alla kommer överens med varandra. Hoppas ni trivs i Kygy!

Benjamin Wikström

Morjens, jag heter Benjamin och jag är en väldigt stilig ung man, jag är 16år men fyller 17 på sommaren. Jag bor i Evitskog city alltså Kyrkslätts bästa by.

På fritiden spelar jag ishockey och ibland när det finns tid så är jag med vänner. 

Välkommen till Kygy och hoppas ni trivs bra, vilket jag tror ni kommer att göra för att det är bra gemenskap.😎

Amanda Åberg

Hej! Jag heter Amanda Åberg och jag är 16 år just nu, men jag är 17 när ni kommer till Kygy. Jag bor i Långvik och på fritiden tycker jag om att vara med mina vänner. Jag har gått åk 5-9 i Winellska skolan, innan det var jag i Karuby skolan. 

Kygy är en skola där vi har en väldigt bra gemenskap, både mellan lärare och elever. Jag har trivts mycket bra här i Kygy och kan garantera att ni kommer att trivas lika bra!