
Veckans lunch
Vecka 20
Måndag
BROILERSÅS MED TOMAT OCH PEPPAR/BÖNGRYTA MED TOMAT
Ris
Sallad
Tisdag
SISKONKORVSOPPA/GUL LINSSOPPA
Semla
Färskbit
Onsdag
LÅDA MED RÖKT FISK el. TONFISKLÅDA/GRÖNSAKSFRESTELSE MED HAVRE el. HÄRKISFRESTELSE
Rödbetssallad
Sallad
Torsdag
WRAP
Broilerfyllning/ Grönsaksbönfyllning
Tomat-lök-grönsallad
Fredag
KÖTTSOPPA/KRYDDIG GRÖNSAKSSOPPA
Rågbröd el. husets bröd
Bredbart örtpålägg
Färskbit
Dessutom serveras
2 dl fettfri mjölk/surmjölk, knäckebröd och näringsfett
Köttets ursprungsland är Finland.
Behöver du specialdiet?
Under följande länk hittar du info om hur du ska informera oss om att du följer en specialdiet.
