Välkommen till Kyrkslätts gymnasium!

Hej!

Om du är antagen till Kyrkslätts gymnasium vill vi gratulera dig till din studieplats! Det ska bli roligt att få jobba med dig de inkommande åren.

Antagna till Kygy 2022

Följande studerande har idag, 15.6.2022, antagits till Kyrkslätts gymnasium. Stort grattis till de antagna!

Vi träffar dig gärna!

Vi hoppas att du börjar med att ta emot din plats via den elektroniska länken du fått skickad till din epost.

Du är också välkommen till skolan för att träffa rektor, och för att se över och bekräfta ditt kursval inför nästa läsår med studiehandledaren. Samtidigt har du också möjlighet att träffa våra tutorer.

Välkommen till Kyrkslätts gymnasium!

Vi är anträffbara följande tider:

  • Tors 16.6. kl 12-18
  • Fre 17.6. kl 9-13

Om du inte ännu inte gjort ditt kursval är det extra viktigt att du tar kontakt med studiehandledaren för att göra dina kursval i skolan eller på distans.

Använd gärna följande kontaktuppgifter:

Rektor
Mikael Eriksson
040-1269877
mikael.eriksson@kirkkonummi.fi

Studiehandledare
Kjell Forsman
040-1269378
kjell.forsman@kirkkonummi.fi

Studieglädjen startar från Kygy.

Kygy-studerande

Några praktiska länkar

Under de här länkarna hittar du förhoppningsvis lite smått och gott som bekantar dig med vår skola, och hjälper dig att planera nästa läsår. Tveka inte att kontakta oss om det är något du undrar över!

Vår årsberättelse

Bekanta dig med vår verksamhet från det förra läsåret 2021-2022, och se fram emot allt du kan vara med om inkommande år!

Överföring av hälsokort

Om du inte gått i Winellska skolan behöver vi ditt samtycke till att ditt hälsokort kan överföras till oss. Fyll alltså gärna i följande blankett och returnera den till skolan.

Portfölj ikon

Följebrev

Det här korta informationsbrevet riktar sig till alla som blivit antagna till oss. Det innehåller lite praktisk information om hur du ska ta emot din studieplats, om skolstarten, och om hurdan utrustning du ska skaffa dig.